Lösning på Spotify problem

Det suger verkligen att bara kunna lyssna 10 timmar per månad på spotify så jag har sökt alternativ på att lyssna på ny musik gratis.

Det bästa jag har hittat just nu är Grooveshark som funkar nästintill likadant som Spotify men med klara skillnader. Största skillnaden är att du lyssnar via nätet och inte via ett program som du laddar ner. En annan skillnad är att all musik är uppladdad av andra användare vilket betyder att band som inte finns på spotify pga copyright (t.ex Metallica, Rammstein och AC/DC) finns med på Grooveshark. Precis som med Spotify så finns det premium konton men här kan du välja mellan att betala eller att göra surveys. Då slipper du reklam på sidan och då kan du använda Grooveshark appen till Iphone och Android.

Totalt sett tycker jag att Grooveshark bara är en nödlösning då det går segare än vad det gör med spotify och det finns nästan för många låtar att välja mellan då man söker på väldigt kända artister. Kvaliten är ibland inte den bästa heller. Men då alltså Spotify bara låter gratis användare lyssna 10h/månad är Grooveshark ändåså en bra lösning plus att det är ingen reklam mellan låtarna.

En annan lösning är att gå tillbaka till radion och då föreslår jag starkt Hardradio. Precis som det låter så är Hardradio en hårdrock radio station som bara spelar hårdrock och tillskillnad från bl.a Bandit så är det väldigt sällan de spelar lugna eller "mesiga" låtar. Här finns det inga reklamavbrott heller.

Hoppas att ni får mycket stor lyssningsnjutning med dessa två sidor. Länkar kommer här.

http://grooveshark.com/#/
http://www.hardradio.com/hr3.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0