Topplista: Topp 5 Disturbed låtar

Tidigare i veckan meddelade det amerikanska bandet Disturbed att de tar en paus från musiken för att lösa diverse problem. Om det är interna eller familjära vet jag ej. Oavsett vad så är det ganska surt. Disturbed är en utav de bästa banden som har kommit under 2000-talet med sin unika stil  och kraftfulla låtar. Jag önskar dem lycka till med att lösa sina problem och hoppas att pausen inte blir permanent. De här är mina favorit låtar av Disturbed.

5. Ten Thousand Fists - Ten Thousand Fists

Lätt den mäktigaste låten från bandet. En låt om att stå upp mot makten och slå tillbaka. Lägg till en episk refräng och du får en riktig kanonlåt.

4. The Game - The Sickness

Vid första lyssningen så kan man nästan inte tro att The Game är en låt av Disturbed. Väldigt hård med inslag av technosynth. Men det var ju också tjusningen med deras debut album. Flera olika låtar sammansmälta i ett album.

3. Perfect Insanity - Indestructible

Perfect Insanity är Disturbed i sitt esse. Alla instrumenten gör sig fantastiska här och gunget är så jäkla skön. gillar också att det finns både snabba och långsamma delar.

2. Down With The Sickness - The Sickness

Låten som formade deras karriär. En låt som man bara måste älska. Riffet, refrängen och grälet mellan mor och son i mitten av låten. Fantastisk.

1. Never Again - Asylum

Kanske en högoddsare enligt er men låten är fruktansvärt bra. Texten handlar om förintelsen och refrängen är lika bra som en kall cola på en varm sommardag. Helt fantastisk låt från deras senaste platta.

Bubblare
Asylum, Stupify, Another Way To Die, Indestructible, Inside the Fire, Stricken och Land of Confusion (Hade den låten inte varit en cover hade den kommit med på listan lätt). Behöver jag dra några till? ok det räcker så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0