Most Wanted: Maj 2011

Ny månad och nya labum att se fram emot. Låt oss ta en titt på vad som komma skall.

Anvil - Juggernaut of Justice

Thrashmetalens eviga "förlorare" släpper sitt fjortonde album och det känns som om Anvil är hetare än någonsin tidigare. Kanske för att de i början av året blev etta i nedladdningslistorna med sin gammla klassiker "Metal On Metal". Det ska bli mycket spännande att höra deras nya material.

U.D.O - Rev-Raptor

Hårdrockens army man och hans band släpper nytt i maj. Album nummer tretton i ordningen. Ska bli roligt att se vad bandet kan ge efter att Udos ex. band "Accept" lyckadesordentligt förra året.

Arch Enemy - Khaos Legions

Jag har sagt tidigare att detta är ett fantastiskt år för svenska hårdrockare då flera grymma band från Sverige. Bland de hårdare storheterna hittar vi Arch Enemy. Tror definitivt att albumet kommer att bli bra.

Hammerfall - Infected

Hammerfall är bandet som förde mig in i hårdrockens förlovande land. Bandet har sagt att detta nya album är något som Hammerfall aldrig har gjort tidigare. Man märker det direkt genom att kolla på album omslaget. Jag är smått orolig men vet samtidigt att det kommer att bli ett bra album. Hammerfall misslyckas aldrig med sin musik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0