Most Wanted: April 2012

Unisonic - s/t

Michael Kiske och Kai Hansen är återförenade igen i nya projektet Unisonic. Ett band som inte riktigt liknar Helloween (bandet som Michael och Kai spelade tillsammans i senast). Kan projektet bli ett nytt storband inom Power metal genren?

Dragonforce - The Power Within

Min relation till Dragonforce är lite som Batman skurken Two Face. Ena sidan älskar bandets fart och skicklighet medan den andra halvan hatar att bandet spelar näst intill samma slinga hela tiden. Nu har en ny sångare tillkommit och förhoppningsvis visar The Power Within lite mer variation än vad vi är vana vid när det gäller album från bandet.

Accept - Stalingrad

Uppföljaren till 2010 års bästa album, Blood of The Nation, är äntligen här. Jag är högst osäker om Stalingrad kan nå samma nivå men man kan alltid hoppas. Accept har dessutom tillräckligt med rutin och erfarenhet för att kunna lyckas igen.

Raubtier - Från Norrland Till Helvetets Port

Raubtier har de senaste åren utvecklats till en utav Sveriges bästa och mest unika hårdrocksband. Mini Rammstein är nu redo med sitt tredje album, ett album som definitivt ska avgöra om bandet ska skriva in sig som en utav de större banden just nu.

Marilyn Manson - Born Villian

Skräck mästaren Manson är tillbaka igen men kan Marilyn återupprätta sin titel? Han har inte imponerat på mig de senaste två albumen så det är upp till bevis nu. Kan bli succe eller gå åt pipsvängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0