Most Wanted: Juni 2012

Fear Factory - The Industrialist

Kan denna musikfabrik producera ännu ett klassalbum. Kanske, men förhoppningarna är på topp trots två nya medlemmar i bandet.

Kreator - Phantom Antichrist

Album nr. 13 för de tyska thrashlegendarerna. Om talet betyder otur eller ej för bandet återstå att se men det står klart att albumomslaget är ett utav årets fulaste.

Turbonegro - Sexual Harassment

Första albumet sedan debuten 1992 som är utan den ikoniske sångaren Hank Von Helvete. Klarar sig norrmännen utan honom eller blir det platt fall?

Rush - Clockwork Angels

För många ett enormt efterlängtat album. Rush är en utav den progresiva metalens giganter och hypen blir alltid stor när trion släpper nytt. Efter lyssning av de två släppta singlarna, Caravan och headlongflight, så kan jag konstatera att det låter väldigt lovande.

Linkin Park - Living Things

Sista chansen nu för Linkin Park. Deras två senaste plattor (Minutes to Midnight och A Thousand Suns) har varit mer electronica än hårdrock. Fortsätter Living Things i samma hjulspår ger jag upp hoppet för detta en gång så fantastiska Nu-metalband. Jag får väldigt onda aningar efter att ha lyssnat på första singeln, Burn It Down.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0